• 1405/06/25 - 13:04
  • - تعداد بازدید: 169
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هماهنگی مشترک برای توسعه مناسبات کشاورزی ایران و قاره آفریقا

آخرین وضعیت همکاری‌ها و ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات ایران با کشورهای قاره آفریقا به ویژه در بخش کشاورزی با حضور مسئولان وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و امور خارجه بررسی و بر ضرورت هماهنگی و برنامه‌ریزی مشترک تأکید شد.

امور بین الملل 2

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، اکبر خسروی‌نژاد دستیار وزیر و مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه با حضور در وزارت جهاد کشاورزی با حسن مومنی مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این نشست که با حضور رؤسای ادارات و کارشناسان تخصصی دو وزارتخانه برگزار شد، آخرین وضعیت همکاری‌ها و ظرفیت‌های موجود برای توسعه و گسترش مناسبات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای قاره آفریقا، به‌ویژه در بخش کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

حسن مومنی در این نشست با اشاره به نقش و مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی برای کمیسیون‌های مشترک همکاری با شش کشور آفریقایی، توسعه همکاری با کشورهای این قاره را از اولویت‌های اساسی این وزارتخانه برشمرد.

 

وی با تأکید بر ظرفیت‌های گسترده همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه کشاورزی، بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات دوجانبه و چندجانبه تأکید کرد.

 

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهادکشاورزی همچنین با اشاره به برگزاری اجلاس توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، بر ضرورت برگزاری نشست ویژه کشاورزی در حاشیه این اجلاس و حضور فعال دستگاه‌ها، نهادها و بخش‌های تخصصی مرتبط تأکید کرد.

 

وزارت جهاد کشاورزی دستگاه اجرایی فعال در گسترش مناسبات ایران با آفریقا

 

در ادامه اکبر خسروی‌نژاد دستیار وزیر و مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در توسعه همکاری‌ها با کشورهای آفریقایی، این وزارتخانه را یکی از دستگاه‌های اجرایی موفق و فعال در روند گسترش مناسبات جمهوری اسلامی ایران با قاره آفریقا دانست.

 

وی بر اهمیت نقش بخش کشاورزی در توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران با کشورهای آفریقایی تأکید کرد و خواستار تقویت هماهنگی و همکاری میان دستگاه‌های ذی‌ربط برای بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت‌های موجود شد.

 

در پایان این نشست، راهکارها و برنامه‌های پیشنهادی برای برگزاری نشست ویژه کشاورزی در چارچوب اجلاس توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر ضرورت هماهنگی و برنامه‌ریزی مشترک برای برگزاری هرچه مؤثرتر این نشست تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 291171
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید